Barnehagemat

Sunn og næringsrik mat til barnehagen


MATiBOX AS og våre partner-kjøkken tar matsikkerhet og helse på alvor. Vi leverer maten på en trygg måte i henhold til reglene og anbefalingene fra Helsedirektoratet. 

MATiBOX AS 
er landets ledende leverandører av sunn og næringsrik mat, til barnehager, skoler og SFO. 

     Alle av oss som er involvert i dette fanastiske konseptet, har vært i førersetet for utvikle sunne, næringsrike og spennende måltider til barn og unge i nærmere 15 år nå.
 Vi vet at gode kostholdsvaner i tidlige barneår er avgjørende for gode matvaner senere i livet. Et sunt, variert og smakfullt kosthold er en forutsetning for utvikling, læring og trivsel hos barn og unge.

     Vårt konsept og menyer er bygget på kvalitet, bærekraft og miljø. Av den grunn bruker vi lokale kjøkken, slik at reisetiden mellom kjøkken og barnehagene er kortest mulig, som både gir oss den kvaliteten og tilknytnigen vi ønsker, men også minsker vårt miljø-fotavtrykk.

     Vår virksomhet er sertifisert Miljøfyrtårn, noe som innebærer at vi har dokumentert at vi jobber systematisk og målrettet med å redusere våre miljøpåvirkninger. 


     I dag leverer vi mat til barnehager og skoler fra 9 kjøkken i forsjellige byer og områder i Norge.

Visjon
Å være den ledende leverandør av sunne, næringsrike og spennende måltider til barn og unge, basert på bærekraft, miljø og kortreiste leverandører og produsenter.


Misjon
Vår Misjon er at alle barn har like muligheter for å få sunn og næringsrik mat i barnehagen. Vi ønsker å redusere sosiale forskjeller i kosthold blant barn og skape gode vaner for barn og unge når det gjelder sunn mat, bærekraft, miljø og sosialt ansvar.

Mål
Spennende og næringsrik mat til alle barn for god start i livet.

Verdier
Spennende og næringsrik mat, bærekraftig, miljø og samfunnsbevisst.


MATiBOX as har et stort og variert tilbud til alle barnehager, har konsepter og menyer som er tilpasset barn i alle aldre og de mål og standarder for matservering dere har satt dere.
  • SMARTE FORPAKNINGER

Har du behov for å servere mat til mindre grupper/kohorter? Vi har markedets beste løsning-
"Smartforpakning" som er enkelt å håndtere både for større og mindre grupper/kohorter.

  • UTVALG AV MENYER

Vi har et spennende og variert tilbud av alternative menyer tilpasset barnehagenes aktiviteter og behov. Alle våre retter er basert på barnas ønsker, smak og deres næringsbehov.

  • ALLERGI, HALAL og VEGETAR

Vi leverer allergi alternativer til alle retter på menyen, samt VEGETAR og HALAL alternativer.

Priser varierer ut fra de menyer og konsepter dere velger.

KONTAKT OSS for mer informasjon om konsept og priser (Fyll ut kontaktskjema)

* Markerte felter må fylles ut.

  • TOFIRESEKSNI  

    (For å stoppe bots/spam)

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK hvis du godtar dette Les mer om cookies og personvern her