Om oss

Våre samarbeidspartnere

Råde selskapsmat

Jon og Anne er begge utdannet innen kokkefaget og er lidenskapelig opptatt mat til både store og små. De elsker alt som er et håndverk og utøver selv dette i virksomhetene deres. De levere daglig mat til store virksomheter, små bedrifter og private kunder.
I tillegg har de en cafe (håndverksbakeri) på Bredsand, Blings og Boller, som de leverer ferske bakevarer og blingser ut fra.

Royal renhold

Royal Renhold ble stiftet i 1987, og vi har siden den gang utviklet oss til å bli en av de største leverandørene av renholdstjenester i Oslo, Akershus og nærliggende kommuner. Vi omsetter idag for nærmere NOK 200 mill og har 400 medarbeidere.
Velger du Royal renhold, får du en seriøs og kortreist leverandør med faglig tyngde og høy servicegrad. De er opptatt av etterrettelighet og kompetanse i alle ledd. Som kunde skal du føle deg sett og oppleve dem som tilgjengelige.
Vi møter våre kunder, ansatte og samarbeidspartnere med et smil og DU skal merke at våre verdier står i sentrum for leveransen til deg ved at vi er positive, engasjerte, fleksible og respektfulle. Vi har miljø i fokus og er stolte av å være de eneste i bransjen som både har fått Svanemerket, mottatt medlemsbevis i Grønt punkt og blitt sertifisert som Miljøfyrtårn.

Smedstuen Gård

Historien om merkevaren Smedstuen Gård går helt tilbake til 1972. Da tok pølsemakermester Henry Haug med seg sitt svennebrev og sine kunnskaper hjem til Dal i Eidsvoll kommune, og etablerte et pølsemakeri på hjemgården Smedstuen. Her startet han en spennende produktututvikling av både spekemat og foredlede kjøttvarer, og nedskjæring av helt slakt og salg av ferskt kjøtt, som i mange år var bedriftens hovedvirksomhet.

Men bedriften erobret nærmest årlig i kjøttbransjens NM både medaljer og utmerkelser for sine spesialiteter som pinnekjøtt, stekte karbonader og grillprodukter, og ikke minst produkter av elg, rein og lam, og oppnådde en betydelig årlig vekst i disse segmentene. I 2010 ble det derfor besluttet å satse fullt og helt på disse nisjene, parallelt med utfasing av nedskjæring og salg av ferskt kjøtt.

I 2016 overtok Handelshuset Alimentum AS merkenavnet Smedstuen Gård, for å videreføre og videreutvikle dette gjennom selskapet Smedstuen AS, hvor også gründerfamilien deltar på drifts- og eiersiden. Produksjonen er flyttet til moderne, tidsriktige matproduksjonslokaler beliggende i Øvre Romerike Industripark og Minne industriområde i Eidsvoll kommune.

Hansens Røkery AS

Hansens Røkeri ble grunnlagt av Olaf Harris Hansens og ble startet opp i Schwartzgate 33 i 1933.
Hansens Røkeri AS er en veletablert produsent og total leverandør av fersk og røket fisk av alle slag.
De har tilhørighet innen bransjen fisk, skalldyr, kjøtt og NACE – bransjen ved bearbeiding og konservering av fisk.
Hansens Røkery distribuerer varer til offentlige institusjoner, catetingselskaper, kantiner, hotell og restauranter.
Dei tilbyr over 2.000 produkter, hvorav 50 er hjemmelagde .

 

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK hvis du godtar dette Les mer om cookies og personvern her